Aplicația TAROM este disponibilă pe terminalele cu sistem de operare iOS

Aplicația TAROM și pe dispozitivele IOS

Compania TAROM anunță lansarea aplicației mobile TAROM app, pe iPhone sau iPad. De acum pasagerii TAROM  își pot achiziționa bilete de pe terminalul mobil, atât pe platforma Apple cât și Android.

Aplicația TAROM, prima din istoria companiei, oferă pasagerilor o experiență prietenoasă pornind de la căutarea celor mai bune oferte pentru rutele dorite și până la formalitățile de check-in sau facturare.

Anul 2018 este anul retehnologizării TAROM. Pasul imediat următor este integrarea aplicației cu modulul de relații cu clienții și lansarea modulului My account atât pe site cât și în aplicație.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*