FOTO Litoralul românesc și Delta Dunării, promovate – la Târgul de Turism de la Sankt Petersburg – de o agenție de turism rusă, deținută de un constănțean

Andrei Vîlcovan promovează România în Rusia. FOTO Kalinka Travel
Andrei Vîlcovan promovează România în Rusia. FOTO Kalinka Travel

De 26 de ani, la Sankt Petersburg are loc la jumătatea lunii octombrie, un important Târg Internațional de Turism, INWETEX – Cis Travel Market. După ce Ministerul Turismului a participat pentru prima dată la ediția din 2017, anul acesta a tatonat terenul și Consiliul Județean Constanța.

În anul 2017, ca urmare a eforturilor depuse de agenția de turism rusă, Kalinka Travel, agenție deținută de un constățean și a Asociației Litoral Delta Dunării, Ministerul Turismului din România a închiriat un stand la INWETEX CIS Travel Market, ce mai mare expoziție turistică din Nord-Vestul Rusiei.

Cel mai mare impact l-au avut staţiunile de litoral, de balneologie şi montante, dar și Delta Dunării. Pentru a dezvolta acest potențial, în primăvara acestui an, agenția Kalinka Travel împreună cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) din România au organizat un infotrip pe litoral și Delta Dunării pentru touroperatorii din Rusia.

În această situație, Consiliul Județean Constanța a luat decizia, în liniște deplină, de a participa la acest eveniment de turism din acest an, la standul Ministerului Turismului al României.

„Expoziția INWETEX este o platformă deosebit de dragă companiei noastre, și mie personal, tocmai pentru că participarea Ministerului Turismului României la această expoziție a fost facilitată ca urmare a demersurilor noastre de a dezvolta înfrațirea Municipiului Constanța cu Sankt-Petersburg, în 2017 prin întâlnirile organizate împreună cu Asociația Litoral Delta Dunării și Aeroportul Mihail Kogălniceanu. La doar un an după aceasta, la această ediție am fost încântați să ocupăm același stand cu Consiliul Județean Constanța, care deasemenea a constatat importanța dezvoltării produselor turistice românești pe piața rusă“, a declarat Andrei Vîlcovan, constănțeanul care deține Agenția de Turism Kalinka Travel.

Kalinka în acest an și-a expus nu numai produsele clasice precum circuitele Litoral + Delta Dunării, Circuitele Dracula, dar ca urmare a solicitărilor din anul trecut și pachete speciale Neversea, Untold și Summer Well. Consiliul Județean Constanța a participat cu materiale promoționale – cataloage, flyere ș.a. cu prezentarea atracțiilor turistice din județul Constanța.

Aceasta a fost pentru Consiliul Județean Contanța o tatonare a terenului, o participare introductivă pentru a vedea care este exact piața și interesul turiștilor ruși pentru litoralul mării negre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*