Județul Dâmbovița și-a deschis un stand de promovare în Parlamentul României

Județul Dâmbovița și-a deschis stand de promovare în Parlamentul României. FOTO CJ Dâmbovița

În incinta Parlamentului României, a avut loc deschiderea evenimentului „Descoperă Dâmbovița!”, proiect organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, la inițiativa senatorului Adrian Țuțuianu – vicepreședinte al Senatului României, cu scopul prezentării, la nivel național, atât a tuturor elementelor de identificare ale județului, îndeosebi valori, tradiții și cultură, cât și de a face cunoscut potențialul economic, istoric, educațional și turistic al locului.

Evenimentul a debutat cu un monolog a lui Vlad Țepeș, interpretat de Nuță Daniel – actor al Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, momentul fiind urmat de o conferință de presă și scurte intervenții din partea autorităților privind importanța acestui eveniment. Alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel-Nicolae Comănescu, au mai adresat cuvinte senatorul Adrian Țuțuianu – vicepreședinte al Senatului României și Daniel-Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște, care au supus atenției necesitatea fructificării potențialului județului Dâmbovița în diferite domenii de activitate, precum cel turistic, educațional, cultural sau economic.

„Vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră aici! Mulțumesc și pentru prezența domnilor senatori, deputați și primari din Județul Dâmbovița! Nu în ultimul rând, aș vrea să le mulțumesc celor care au alocat din timpul lor important să prezinte bunătățile Județului Dâmbovița, ținând cont că, în perioada în care ne aflăm, campania agricolă este în plină desfășurare. Vrem să prezentăm astăzi, așa cum știm noi mai bine, o mică parte din produsele noastre tradiționale, asigurându-vă că sunt multe alte produse în județul nostru pe care ne-am propus să vi le prezentăm în viitor”, a precizat Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu.

Foarte mulți producători și agenți economici au sprijinit acest demers al Consiliului Județean Dâmbovița, astfel încât, în incinta Parlamentului României, tip de trei zile, este amplasat un stand de promovare a județului, fiind organizată și o expoziție dedicată degustării produselor realizate la nivel local.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*