Alin Burcea este noul președinte ANAT

Alin Burcea, CEO Paralela 45
Alin Burcea, CEO Paralela 45

Alin Burcea, CEO Paralela45, a câștigat alegerile pentru conducerea ANAT și este noul președinte al asociației.

Alin Burcea l-a avut contracandidat pe Adi Voican, președinte BIBI Group4Travel.  Alin Burcea a primit 103 voturi, iar Adi Voican – 60.

Alin Burcea declarase în campania electorală că își dorește ca ANAT să recapete puterea care i se cuvine.

“Forța și imaginea ANAT pot să crească, îmi doresc ca asociația să își recapete puterea care i se cuvine în industria turismului și o serie de modificări legislative pe care le gândim de mai multă vreme să fie accelerate în următoarea perioadă. Se simte nevoia modificării Ordonanței de Urgență nr. 2/2018, care ne guvernează activitatea, după ce pandemia ne-a arătat limitele ei, se simte nevoia apariției unor fonduri de garantare pentru situații de faliment a companiilor aeriene ori agențiilor de turism, astfel încât pasagerii și turiștii să își recupereze integral banii. De mai multă vreme atrag atenția că bugetul pentru promovarea României, aflat la un nivel similar unei companii, este insuficient pentru realizarea unor campanii eficiente”, declarase Alin Burcea, în urmă cu câteva zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*