TAROM desfășoară o ofertă specială în perioada 12 – 14 aprilie

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

TAROM desfășoară o ofertă specială în perioada 12 – 14 aprilie .Cei interesați pot achiziționa bilete la preț redus către mai multe destinații.

“Astfel, prin oferta valabilă timp de 3 zile (în limita locurilor disponibile), în perioada 12-14 aprilie, poți achiziționa bilete de avion la prețuri speciale către Belgrad, Budapesta, Chișinău, Nisa și Salonic, pentru perioada 15 aprilie – 31 mai 2024.

Pentru turiștii care dau startul petrecerii de 1 Mai chiar și cu o săptămână mai devreme, Budapesta, Belgrad și Chișinău sunt trei dintre destinațiile care garantează oportunități infinite de distracție, obiective interesante și mâncăruri delicioase, aproape de casă.

Mai mult, cei care aleg să își rezerve un zbor cu TAROM pentru călătorii până la sfârșitul lunii mai au și opțiuni cu parfum maritim: Nisa și Salonic” – TAROM.

Tarifele biletelor de avion sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse) și includ 1 bagaj de mână și check-in online și fizic gratuit pentru următoarele rute:

Tarif de la 120 eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Belgrad, Budapesta, Chișinău și Salonic;

Tarif de la 170 eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Nisa.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus pe curse operate de Compania TAROM în perioada 15 Aprilie – 31 Mai 2024  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*