Vacanța la mare și la munte în apartamentele Rezident, la prețurile din 2023

Rezident Tomis Marina. FOTO Story Telling PR

Rezident păstrează neschimbate prețurile pentru apartamentele pe care le închiriază în regim hotelier în sezonul 2024 la Eforie Nord, Corbu, Constanța, Predeal și mizează pe un grad de ocupare peste cel înregistrat în 2023.

Mai multe campanii de oferte speciale derulate din aprilie până în august încurajează turiștii să petreacă perioade prelungite la malul mării. “Litoralul pentru toți” pentru apartamentele Rezident Eforie Nord, „Work from Corbu” pentru camerele duble de la Corbu, “Vecin cu marea” pentru apartamentele Rezident Tomis Marina au prețuri mai mici cu până la 60%. La Predeal, trei nopți de cazare în perioada aprilie – 30 iunie costă 700 de lei, redus de la 1.485 de lei, pentru rezervări făcute până la jumătatea lunii aprilie.

Prețuri speciale pentru vacanța de 1 Mai și Paște și pentru cazări prelungite la malul mării

Mai multe oferte speciale pentru petrecerea vacanței de 1 Mai și Paște la malul mării sunt disponibile la Rezident, care estimează un grad de ocupare de peste 65% cu această ocazie.  Patru nopți de cazare într-un apartament din Eforie Nord costă de la 1.150 la 1.800 de lei, în funcție de numărul de camere și orientare, cu vedere la mare sau la stațiune. În timp ce patru nopți la Corbu costă 870 de lei/camera dublă cu vedere la grădină și 940 de lei/camera cu vedere la mare.

Pentru al treilea an consecutiv, Rezident oferă turiștilor prețuri reduse pentru cazarea la mare în extrasezon, în cadrul programul “Litoralul pentru toți”. Un apartament Rezident Eforie Nord cu un dormitor cu vedere la stațiune, care poate găzdui până la patru persoane, costă 2.100 de lei pentru 13 nopți și 3.500 de lei pentru 27 de nopți, iar unul de două dormitoare cu vedere la mare, pentru până la șase persoane, costă 3.600 de lei pentru 13 nopți și 6.100 de lei pentru 27 de nopți. Cea mai mare cerere pentru cazări prelungite vine, de regulă, din partea persoanelor care vor să schimbe peisajul urban cu unul mai relaxant și pot lucra remote, a bunicilor care petrec mai mult timp cu nepoții, a celor care au nevoie de tratamente de prevenție sau relaxare.

O campanie similară se desfășoară și la Corbu, “Work from Corbu”, dedicată iubitorilor de natură sălbatică. Prețurile pentru patru nopți de cazare de duminică până joi pornesc de la 750 de lei/camera cu vedere la mare, iar pentru trei nopți, de joi până duminică, de la 625 de lei/camera cu vedere la mare, în funcție de perioadă, în intervalul 19 aprilie – 9 iunie. Tarifele sunt valabile și pentru evenimente, de la tabere de yoga sau pilates la workshopuri, din primăvară fiind disponibil, alături de cele zece camere duble, și un spațiu acoperit destinat acestor activități.

În Constanța, la Rezident Tomis Marina, oferta “Vecin cu marea”’ de 14 ori 28 nopți de cazare, din mai până în august, este dedicată celor care lucrează temporar la Constanța ori remote. Pentru 14 nopți preturile pornesc de la 5.750 de lei pentru un studio, în lunile mai și iunie, în timp ce 28 de nopți costă 19.000 de lei pentru apartamentele de Deluxe cu două camere și terase spațioase, în lunile iulie și august.

Cea mai mare extindere a Rezident e pe litoral

Rezident a crescut la 79 numărul unităților de cazare în 2024, dublu față de 2022. A adăugat Rezident Tomis Marina, prima clădire operată în totalitate de companie, aflată în centrul istoric al orașului Constanța, cu 26 de apartamente amenajate în urma unei investiții de peste trei milioane de euro, 10 camere duble la intrarea pe plaja sălbatică Corbu, schimbând aspectul unei clădiri abandonate, ce servea ca punct de exploatare piscicolă și cazemată înainte de 1989, patru apartamente la Rezident Eforie Nord și două în București. Mai mult de jumătate din spațiile de închiriat în regim hotelier se află la malul mării.

“Nu ne-am limitat la extinderea rețelei cu apartamente noi, în urma unor investiții proprii sau preluării în management, ci am și refăcut în totalitate câteva dintre cele pe care le operăm, astfel încât experiența unei vacanțe într-un apartament Rezident să fie la standardul cu care ne-am obișnuit oaspeții. Ne dorim ca turiștii să fie impresionați nu numai de confort și utilarea cu toată aparatura necesară, ci și de design. Temele în care sunt decorate apartamentele transpun oaspeții în diferite lumi, fie ea a Mării Negre, cu albastru marin, pescăruși și scoici, sau a naturii, prin prezența lemnului, a păsărilor flamingo și a unui verde crud”, declară Alexandra Bogatu-Pavel, fondatoarea și CEO-ul Rezident.

Rezident oferă în 2024 cazări pentru toate variantele de vacanță: la mare în stațiune (Eforie Nord), la mare cu cazare în oraș în sezon dar și pentru city-break-uri la Constanța în extrasezon ori pentru călătorii de afaceri (Rezident Tomis Marina), în zona sălbatică, liniștită și protejată a litoralului (Corbu), la munte (Predeal), pentru city-break-uri sau călătorii de afaceri (București). Apartamentele au toate dotările locuirii ca acasă departe de casă, de la bucătărie complet utilată la servicii de curățenie și concierge, dar și check-in digital, recepție online 24/7.

Rezident estimează o creștere cu 20% în 2024

Cei mai mulți dintre oaspeții Rezident Eforie Nord au fost anul trecut familii multi-generaționale, care apreciază confortul diferit de cel hotelier, gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, se relaxează pe terasă, se bucură de șezlongurile gratuite oferite în prețul cazării.

Un grad de ocupare ridicat s-a înregistrat pentru vacanțele de 1 mai, de Paște și în lunile iulie-august. 15 apartamente sunt disponibile în 2024, anul în care Rezident se așteaptă la rezerări de peste 65% pentru vacanța de 1 Mai și Paște și la creșterea procentajului oaspeților recurenți în sezon.

Rezident Corbu a fost revelația sezonului trecut, atrăgând turiști dornici de relaxare la malul mării în afara stațiunilor. Se fac deja rezervări pentru sezonul 2024, în care Rezident își propune să atragă mai mulți organizatori pentru evenimente de wellness, tabere de relaxare și sport.

Cererea pentru apartamentele Rezident Tomis Marina a fost peste așteptări în 2023 cu ocazia festivalului Neversea, datorită proximității, de revelion și în weekend-uri din afara sezonului pentru city-break-uri la Constanța. În 2024 vor fi lansate oferte speciale de cazare pentru festivalul de muzică și sunt așteptați oaspeți care preferă cazarea în oraș pentru vacanțele la mare, cei care lucrează temporar la Constanța și mai mulți turiști de city-break în extrasezon.

Rezident a depășit 800 de mii de euro în 2023 din activitatea de închiriere în regim hotelier și estimează pentru 2024 o crește cu 20%, datorită extinderii rețelei, campaniilor de oferte speciale, fidelizării oaspeților și evenimentelor organizate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*