A fost semnat contractul de finanțare pentru restaurarea Castelului Beldy din județul Sălaj

A fost semnat contractul de finanțare pentru restaurarea Castelului Beldy. FOTO: CJ Sălaj

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat miercuri, 19 octombrie, la sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, la semnarea contractului de finanțare privind restaurarea Castelului Beldy. Acțiunea a avut loc în cadrul unui eveniment ce a marcat demararea investițiilor în realizarea rutelor turistice și culturale incluse în programul „România Atractivă” și finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Odată cu semnarea acestui contract de finanțare, reușim să atragem în Sălaj o sumă importantă care ne va permite să reabilităm o clădire istorică valoroasă și să o transformăm într-una dintre cele mai populare atracții turistice din zonă. Am convingerea că prin punerea în valoare a Castelului Beldy și includerea sa în ruta celor mai reprezentative castele din România, precum și prin derularea altor proiecte de promovare a turismului local, vom reuși să creștem vizibilitatea și atractivitatea Țării Silvaniei ca destinație turistică”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Proiectul de restaurare a Castelului Beldy are o valoare totală de 34,685 milioane de lei, din care valoarea maximă eligibilă este de 21,914 milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*