Alice Tips and Trips revoluționează turismul cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Inteligența artificială. FOTO Pixabay.com

Într-o lume a călătoriilor în continuă schimbare, Alice Tips and Trips s-a lansat ca un inovator în domeniul turismului online, atât la nivel național, cât și pe piața globală. Combinația unică de expertiză în turism și tehnologie de ultimă oră oferă o nouă experiență pentru călătorii din întreaga lume.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea Alice Tips and Trips, o platformă de turism inovativă susținută de inteligență artificială, gata să redefinească modul în care oamenii explorează și rezervă călătoriile. Creată şi dezvoltată de Best Business Travel prin intermediul unui proiect finanțat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, noua platformă Alice Tips and Trips nu este doar un site web, ci un consultant de turism disponibil 24/7, capabil să răspundă nevoilor călătorilor în timp real, indiferent de fusul orar sau de urgență cererii”,  afirmă reprezentanții Best Business Travel.

Prin intermediul www.alicetipsandtrips.com, utilizatorii pot accesa o gamă largă de informații din domeniul turismului – de la destinații, atracţii, obiective turistice, la restaurante și cafenele, reguli de călătorie și detalii privind sezonalitatea. Alice Tips and Trips nu se oprește aici; oferă și un mediu de tranzacționare pentru bilete de avion și servicii conexe, cazare, tururi, intrări la parcuri tematice și ateliere specifice destinațiilor.

Unul dintre cele mai remarcabile avantaje oferite este asistența 24/7 oferită pe baza Inteligenței Artificiale. Această funcționalitate permite răspunsuri rapide și soluții imediate, oferind un serviciu de înaltă calitate. De asemenea, Asistentul Virtual poate verifica și transmite informații importante legate de rezervările utilizatorilor efectuate în platformă, starea serviciilor, itinerarii și termeni și condiții, efectuând sarcini cum ar fi trimiterea documentelor de călătorie sau facturilor, a ghidului pentru destinaţie, într-un timp mult mai rapid decât ar putea-o face un agent uman.

Unicitatea Alice Tips and Trips se manifestă și prin capacitatea sa de a oferi experiențe imersive. Călătorii pot explora locații în format 3D înainte de a ajunge la destinație, o premieră în industria turismului online.

www.alicetipsandtrips.com se distinge prin faptul că nu există altă platformă care să integreze toate aceste servicii la un nivel atât de avansat. Permite informarea, compararea rezultatelor, rezervarea, plata şi asistenţa în acelaşi loc.

Alice Tips and Trips se angajează să ofere călătorilor nu doar un website pentru rezervări, ci un partener de încredere în planificarea călătoriilor. Este o extensie a unei echipe experimentate de consultanți în turism, cu vechime de peste 17 ani, disponibilă oricând și oriunde.

Lansarea aplicaţiei Alice Tips and Trips este primul pas realizat de Best Business Travel în dezvoltarea unui altfel de turism, unul în care inteligenţa artificială schimbă experienţa călătorului.

Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*