Vineri, 16 iulie, a avut loc primul zbor spre Bologna operat de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Primul zbor de la Sibiu spre Bologna. FOTO AIS

Compania aeriană RyanAir a operat vineri, 16 iulie, primul zbor de la Sibiu spre Bologna, cea de-a doua destinație din Italia disponibilă de la aeroportul sibian. Echipajul și pasagerii zborului FR7537 au fost întâmpinați cu tradiționalul „botez” al aeronavei, marcând astfel lansarea rutei Bologna – Sibiu – Bologna.

Noua destinație Bologna va fi operată cu două zboruri săptămânale și reprezintă cea de-a treia rută inaugurată de compania aeriană RyanAir în 2021 la aeroportul sibian, urmând ca din sezonul de iarnă al acestui an să fie lansate zboruri directe spre Billund, Danemarca.

Primul zbor spre Bologna operat de pe Aeroportul Internațional Sibiu. FOTO AIS

Cu această ocazie, vă reamintim că faptul că de la Sibiu alături de compania aeriană RyanAir puteți călători spre Veneția Treviso, Italia, în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu, Grecia, în zilele de marți și sâmbătă și acum și spre Bologna, Italia, în zilele de luni și vineri.

„Conexiunile directe de la Sibiu spre nordul Italiei asigură nevoia de mobilitate a traficului etnic și, totodată, stimulează segmentul de trafic de turism dintre Sibiu și cele două destinații: Veneția și Bologna. Sperăm într-o dinamică pozitivă în ceea ce privește numărul de pasageri pe aceste rute disponibile de la Sibiu”, a declarat directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, Marius Gîrdea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*