Adrian Voican, reconfirmat președinte al APDT Prahova din partea ANAT România pentru încă un mandat de doi ani

Adi Voican. FOTO Adrian Boioglu

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova și-a desemnat marți, 12 aprilie, la Ploiești, în cadrul Adunării Generale de Alegeri, atât președintele cât și vicepreședinții Consiliul Director pentru mandatul 2022 – 2024.

Astfel, Adrian Voican a fost reales în funcția de președinte și-și va păstra încă doi ani poziția pe care o deține încă de la crearea Asociației, iar vicepreședinții asociației sunt următorii: Camera de Comerț și Industrie, Consiliul Județean Prahova și Events Viva Tours, care îşi păstrează mandatul. Conform votului, în Consiliul Director au mai fost aleși Primăria Municipiului Ploiești, Primăria Municipiului Campina și Hotel Internațional Sinaia.

Cu ocazia acestei întâlniri a fost apreciata drept succes reluarea evenimentelor offline la care participa Asociația, precum: Târgul de Turism de la Romexpo, Târgul de Turism de la Bruxelles din 24-27 martie. De asemenea s-a aprobat participarea la viitoarele târguri de turism internaţionale, Frankfurt, Dubai, Londra, Berlin și parteneriatul cu Nava Scoală Mircea.

De asemenea un subiect important a fost organizarea evenimentelor de promovare a stațiunilor dedicate sporturilor de iarnă, reactualizarea materialelor de promovare. Organizarea acestor evenimente a fost aprobată.

„Asociația noastră are deja 14 ani și este una din cele mai active din România. Țin să mulțumesc membrilor asociației pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie și echipei de conducere pentru încă un mandat. Ne propunem ca în acești doi ani să creștem asociația din toate punctele de vedere: impact în social media, ca suport pentru membri, ca implicare în inițiativele legislative și mai ales evenimente precum Criteriul Primei Zăpezi sau ExpoVacanța și cât mai multe participări internaționale”, a declarat Adrian Voican.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinației, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judeţean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de Comerț și Industrie, UPG. APDT Prahova este membru director al APT, membru activ al consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru OMD și, de asemenea, membru fondator și vicepreşedinte FAPT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*