Ziridava Road Race – concurs de ciclism la Arad

Concursul de ciclism Ziridava Road Race

„Ziridava Road Race” este un concurs de ciclism de șosea ajuns la ediția a II-a. Concursul se desfășoară pe 14 aprilie în condiții de trafic rutier normal și pot participa atât sportivii licențiați, cât și cei fără licență.

Traseul are o lungime de cca 65 km, cu 350 m elevație, și se desfățoară exclusiv pe asfalt. În punctul cel mai îndepărtat al traseului, concurenții au obligația de a trece peste covorul de verificare.

Vor exista 2 categorii de concurs : cursiere și open.

Concurenții se obligă să respecte regulile de trafic rutier conform legislației în vigoare. Încălcarea regulamentului rutier în timpul concursului atrage descalificarea.

Organizatorul va asigura voluntari insoțitori pe motociclete, deschizator de drum pentru primul pluton și voluntari în intersecțiile principale. De asemenea, pe traseu vor exista patrule ale Poliției.

Concursul se desfășoară cu plecare din Municipiul Arad, cartier Sânnicolau Mic, strada Steagului nr. 34, către localitatea Zăbrani, traversează localitatea până la Chesinț, iar de acolo se parcurge traseul spre Neudorf, până la intersecția cu drumul principal (DJ 682), unde se vireaza la dreapta spre Lipova. Aici se va efectua o buclă, iar concurenții se întorc spre Zăbrani și mai departe către Arad. Sosirea va fi în același punct cu plecarea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*