Zborurile de la Constanța către Istanbul și Londra sunt suspendate până pe data de 16 iulie

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“, Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu din județul Constanța au anunțat că zborurile către Istanbul și Londra sunt suspendate până la mijlocul lunii iulie.

Astfel, zborurile regulate externe operate de compania Turkish Airlines pe ruta Constanța – Istanbul și retur sunt suspendate pana la data de 16 iulie 2020. La fel, până la aceeași dată, și zborurile regulate externe operate de compania Wizz Air pe ruta Constanța – Londra și retur sunt suspendate.

Măsura a fost luată de conducerea aeroportului constănțeană ca urmare a notificărilor primite din partea companiilor aeriene.

„Avem rugămintea de a lua legătura cu companiile aeriene pentru detalii suplimentare legate de zborul dumneavoastră”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*