Zboruri Roma – Constanța – Roma, din 2 iulie, de două ori pe săptămână

O nouă rută va fi operată de compania Wizz Air, începând cu data de 2 iulie, Roma – Constanța – Roma, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, orarul de zbor va fi (ore locale):

  • Plecare Roma – 06:25;
  • Sosire Constanța – 09:40/ Plecare – 10:15;
  • Sosire Roma – 11:35

„Pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și a zonei cu potențial turistic în care ne aflăm, unul din factorii importanți îl constituie parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Încrederea se câștigă prin stabilitate și perseverență. Așa cum le-am comunicat mereu celor interesați, în discuțiile purtate cu operatorii, am punctat pentru destinațiile solicitate de pasageri. Vom continua definitivarea proiectelor pe care le avem pentru a pune la dispoziția pasagerilor noștri noi destinații”, spune Bogdan Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene https://wizzair.com și în agențiile partenere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*