Wizzair a anulat doua curse către și dinspre România din cauza vremii

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Compania aeriană Wizz Air a decis anularea curselor Craiova – Londra ( Luton) și Londra (Luton) – Craiova, care urma sa aterizeze în dimineața de 27 februarie la ora 1.55.

Decizia a fost luată după ce autoritățile au anuanun că se mențin condiţiile meteo extreme (vânt puternic, ninsoare abundentă, zăpadă viscolită şi vizibilitate redusă).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*