Români blocați în Bulgaria aproape de frontiera cu România din cauza zăpezii

Turiștii au rămas blocați în zăpadă la câțiva kilometrii de Punctul de Trecere al Frontierei în România

Zece autoturisme în care se aflau 16 români au rămas blocate în zăpadă în Bulgaria. Au sunat la 112, apelul fiind primit la ISU Dobrogea. Nu s-a reușit eliberarea drumului, turiștii români rămânând momentan în țara vecină.

Apelul la 112 a fost făcut la ora 18.50, fiind preluat de către Dispeceratul ISU Constanța. Apelantul a cerut ajutorul, spunând că sunt 16 persoane blocate în zece autoturisme înzăpezite, aflate la aproximativ 3 km de punctul de trecere al frontierei Vama Veche către Constanța.

Membrii Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) al județului Constanța, prin Garda de Coastă Constanța au reușit să ia legătura cu autoritățile Bulgare. Acestea au preluat toate persoanele blocate în mașini, asigurându-le acestora adăpost pentru moment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*