GALERIE FOTO Cazinoul din Constanța, impresionant chiar și pe Cod Portocaliu

Bătrânul Cazinou rezistă pe faleza din Constanța chiar dacă este abandonat. FOTO Cătălin Schipor

Lăsat în paragină de autorități de ani de zile, bătrânul Cazino de pe faleza din Constanța continuă să impresioneze, indiferent de vreme și chiar dacă timpul și-a pus amprenta asupra lui.

Codul Portocaliu abătut asupra litoralului nu a reușit să îl facă nevăzut, statura sa cenușie și mohorâtă străbătând viscolul intens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*