O grevă a transportatorilor publici paralizează circulația în Belgia

Tren în Belgia. FOTO Smiley.toerist
Tren în Belgia. FOTO Smiley.toerist

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Belgiei că personalul din transportul public de călători a anunțat intrarea în grevă, în data de 27 februarie 2018, cu întreruperea circulației mijloacelor de transport în comun (autobuz, tramvai, metrou, tren).

Se recomandă  cetățenilor români să obţină informaţii de actualitate privind condiţiile de transport, consultând paginile de Internet ale operatorilor de transport public belgian: STIB (www.stib-mivb.be), TEC (www.infotec.be), SNCB (www.belgianrail.be) şi să solicite informații prin telefon (Contact Center +3270232000.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223450040 și +3223441658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a  României în Regatul Belgiei: +3223440854.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*