VIDEO România anilor ’70, o destinație extrem de populară în rândul turiștilor vestici, care căutau o aventură în spatele „Cortinei de Fier”

Prezentatorul britanic Chris Kelly, cunoscut în anii’70 pentru emisiunea „Wish You Were Here…?” (Ai vrea să fii … aici? – n.r.) a făcut și o călătorie în spatele Cortinei de Fier, vizitând România, o destinație de vacanță ce devenise din ce în ce mai populară în statele vest-europene.

Cu această ocazie el a vizitat capitala București, stațiunea Mamaia de la Marea Neagră și, de asemenea, orașul istoric Sinaia, imagini filmate ce pot fi văzute aici:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*