VIDEO A fost lansat imnul oficial Neversea, cântat de Manuel Riva și Alexandra Stan

MANUEL RIVA și ALEXANDRA STAN au făcut imnul Neversea

Hit-ul cântată de Manuel Riva și Alexandra Stan – Miami s-a transformat în imnul festivalului Neversea.

Melodia de succes, Miami a lui Manuel Riva și Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediția 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor, dedicată vibe-ului NEVERSEA.

“Vibe-ul festivalului Neversea este unul greu de uitat. Este o onoare pentru mine ca una dintre producțiile mele să fie aleasă piesa oficială a festivalului”, spune Manuel Riva.

Alexandra Stan este unul dintre artiștii români care a reușit să treacă granițele țării și să ajungă cu hituri ca și “Mr. Saxobeat” și “Lemonade”. Alexandra a participat la prima ediție a festivalului NEVERSEA în calitate de fan și se declară impresionată de anvergura evenimentului dar și de dimensiunea artiștilor care au urcat până acum pe scene.

”La prima ediție m-am distrat super tare cu fetele mele în public. Acum sunt super happy că voi cânta la Neversea alături de Manuel Riva, iar pentru mine lucrul acesta înseamnă enorm. Am fost la multe festivaluri, dar la Neversea m-am distrat cel mai mult. Și într-un fel pot spune că am petrecut în curtea mea. Eu stau foarte aproape de locul unde se desfășoară festivalul. Bucuria e și mai mare pentru că împreună cu Manuel Riva am transformat piesa “Miami”, foarte dragă mie, în imnul Neversea. Este wow. Cum spun și versurile “I feel I’m home” și chiar sunt acasă”,a mărturisit Alexandra Stan.

Pe cei doi artiști îi puteți vedea între 5-8 iulie pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*