TAROM anunță deschiderea rutei Sibiu – Stuttgart: 3 plecări pe săptămână, începând cu 15 iulie 2018

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

Vara anului 2018 se anunță a fi una plină de vești bune pentru pasagerii care aleg serviciile Aeroportului Internațional Sibiu. TAROM – Compania Națională de Transporturi Aeriene a României, cel mai longeviv partener al Aeroportului Internațional Sibiu, anunță lansarea rutei Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 Iulie 2018 .

Din luna iulie, pasagerii care optează pe aeroportul sibian pentru serviciile TAROM au posibilitatea de a călători spre o destinație plină de contraste uimitoare, Stuttgart.

În ceea ce privește programul de operare pentru noua destinație Sibiu – Stuttgart – Sibiu operată de TAROM, aceasta este:

Destinație Data lansării

Zile de operare

Plecare din Sibiu – sosire Stuttgart

Plecare din Stuttgart – sosire Sibiu

Stuttgart 15 Iulie 2018

Miercuri, Vineri, Duminică

09.25 – 11.25

17.20 – 19.20

În prezent, pe Aeroportul Internațional Sibiu, Compania TAROM operează zboruri directe spre München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă. Ruta Sibiu – München este operată de partenerul nostru de 19 ani, încă din anul 1999.

„Creștem capitalul de încredere al companiei Tarom. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivității noastre pe piață. Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat  Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

„Între Aeroportul Internațional Sibiu și Compania Națională TAROM există o cooperare de succes, pe care dorim să o dezvoltăm în continuare. Prin deschiderea acestei rute facem încă un pas important în extinderea acestui parteneriat, care prin eforturi comune răspunde așteptărilor comunității deservite de Aeroportul Internațional Sibiu. Pe această cale, ne exprimăm  aprecierea pentru progresele semnificative înregistrate de compania TAROM și, nu în ultimul rând, avem convingerea că în anul Centenarului TAROM va fi «compania care unește România».”, susține Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. 

„Echipa de management a Aeroportului Internațional Sibiu fructifică din nou, împreună cu Compania TAROM, potențialul turistic și de business al regiunii pe care aeroportul o deservește. Deciziile companiilor aeriene în ceea ce privește lansarea de rute de la aeroportul sibian, printre care și ruta anunțată astăzi de către compania TAROM, Sibiu – Stuttgart, înclină tot mai mult balanța în direcția atingerii obiectivului principal al managementului actual, cel de a transforma aeroportul într-o companie profitabilă”, a declarat Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu. 

„Zborul TAROM nou anunțat este rezultatul politicii de dezvoltare a traficului de pasageri al aeroportului care urmărește consolidarea și întărirea parteneriatelor existente. Crearea unui context atractiv pe termen lung pentru companiile aeriene este o condiție esențială pentru atragerea de noi rute sau extinderea celor existente. În mod cert, anunțul extinderii operațiunilor Companiei TAROM la Sibiu validează această abordare și în același timp ne motivează pentru a menține această traiectorie ascendentă”, concluzionează Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*