Valabilitatea voucherelor de vacanță va fi prelungită prin Ordonanță de Urgență

Guvernul a analizat ordonanța de urgență ce prevede acordarea voucherelor de vacanță

Voucherele de vacanță deja emise și al căror termen de valabilitate expiră vor fi prelungite printr-o ordonanță de urgență a precizat ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu.

Potrivit declarației acestuia, se lucrează la un proiect de Ordonanţă de Urgenţă prin care să se prelungească valabilitatea voucherelor de vacanţă care expiră în luna mai sau toate care au fost eliberate anul trecut.

„Le prelungim până la sfârşitul anului acesta, ori pe 12 luni, în aşa fel încât cei care au beneficiat de aceste vouchere de vacanţă să le poată folosi în continuare pentru că este normal ca după trecerea acestei crize să repornim economia, iar turismul trebuie să funcţioneze“, a spus ministrul Virgil Popescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*