Două săptămâni de reduceri pentru toate destinațile TAP AIR Portugal. Condiția: să decolezi din București sau Budapesta

Aeronavă TAP AIR Portugal
Aeronavă TAP AIR Portugal

Vrei o vacanță la Lisabona sau ai găsit un zbor TAP AIR Portugal care pleacă din București și trece pe acolo? Atunci poți să beneficiezi de o reducere de 10% din prețul biletelor.

Compania aeriană a anunțat că în perioada 9 mai – 23 mai aplică o reducere de 10% pentru toate destinațiile TAP AIR Portugal cu plecare din București sau Budapesta, utilizând zborul direct până la Lisabona.

Perioada de călătorie trebuie să fie între 1 august 2018 și 15 martie 2019.

Turiștii interesați sunt invitați să folosească un cod special: TAP6PROMO18, la cumpărarea biletului de avion de pe www.flytap.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*