Trenuri speciale în direcția parcului acvatic Divertiland, începând cu 7 iunie

Călătorie cu trenul. FOTO Cătălin SCHIPOR

Începând din 7 iunie și până la finalul sezonului estival 2019, mai multe trenuri vor asigura legătura feroviară între Bucureşti și Parcul acvatic de distracții Divertiland – unul din cele mai mari parcuri acvatice din ţară.

15 trenuri cu plecări / sosiri din/în stațiile Bucureşti Nord și București Basarab vor avea opriri în halta Parc Divertisment Chiajna.

Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet variază între 3.9 lei (la trenurile Regio) și 12.1 lei (pentru trenurile Interregio) la clasa a 2-a.

Copiii și elevii beneficiază de o reducere de 50%, iar pentru călătoria dus-întors călătorii beneficiază de reducere 10% din tariful preț întreg, dacă legitimațiile de călătorie sunt achiziționate de la casele de bilete din stațiile de cale ferată sau agențiile de voiaj și, în plus 5% reducere la achiziționarea online.

De asemenea, sunt valabile şi alte reduceri: prin Cardul Tren Plus – 25%, prin oferta Minigrup 2 – 5 (valabilă în zilele de luni-joi) – între 10% și 25%, la cumpărarea biletelor cu anticipație – între 10% și 25%.

Călătorii care urcă în tren din halta Parc Divertisment Chiajna (P.D. Chiajna) își pot procura legitimații de călătorie de la personalul de tren, la tarif de casă, cu condiția solicitării acestora imediat după urcarea în tren, în caz contrar se aplică tariful de taxare în tren.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*