Trei zile de prețuri tăiate la jumătate, în campania HelloWin a Hello Holidays, cu ocazia Helloween

Este prima campanie de toamnă cu reduceri consistente, prin care agenția propune variante avantajoase de călătorie în România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt.

Pentru familiile cu copii, agenția a inclus în campania de reduceri sejururile în Egipt din lunile noiembrie și decembrie. O vacanță pentru doi adulți și doi copii costă cu aproape jumătate mai puțin rezervată în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie. Cel mai mic preț pentru sejurul în Hurghada este de 446 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele, iar pentru Sharm el Shekh, 481 de euro/persoană la un hotel de cinci stele, ambele variante cu all inclusive.

Programele de tip circuit din luna decembrie, destinate în special celor care preferă vacanțele active, au o reducere de 15% în campania HelloWin:

  • piețe de Crăciun Budapesta – Viena: de la 157 de euro/persoană
  • Vacanța de 1 Decembrie în Macedonia de Nord și Kosovo: de la 139 de euro/persoană
  • Vacanța de Revelion la Istanbul cu avionul: de la 335 de euro/persoană
  • Vacanța de Revelion în Cappadocia cu avionul: de la 212 euro/persoană
  • Vacanța de Revelion în Cappadocia cu autocarul: de la 359 de euro/persoană

Pentru revelion, HelloWin aduce opțiuni de relaxare în Paralia Katerini (149 de euro/persoană, transport cu autocarul), Antalya (până la 45% reducere pentru pachetul cu zbor charter), Kusadasi (329 de euro/persoană, transport cu autocarul), zona montană din Bulgaria (reduceri de până la 40% pentru pachetele cu transport cu autocarul).

Pentru o excursie la schi în Bulgaria, de HelloWin sunt reduceri de până la 40%.

Vacanțele în România, de Crăciun sau de revelion, costă de la 485 de lei/persoană/pachetul de trei nopți.

Pentru a beneficia de reducerile de HelloWin, turiștii trebuie să achite un avans de 10% la înscriere. Restul sumei se achită cu 30 de zile înainte de plecare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*