Cinci rute noi începând cu sezonul de iarnă 2021 – 2022 la Aeroportul Internațional Sibiu

Cinci rute noi începând cu sezonul de iarnă 2021 - 2022 la Aeroportul Internațional Sibiu. Foto SBZ

Vineri, 29 octombrie, a fost operat primul zbor direct de la Sibiu spre Billund – Danemarca, destinație anunțată de operatorul aerian Ryanair în luna mai a acestui an. Noua rută va fi operată cu două frecvențe săptămânale în zilele de luni și vineri.

Conform practicii generale specifice industriei aviatice, în ultima zi de duminică a lunii octombrie se realizează tranziția de la sezonul de zboruri de vară la cel de iarnă. Astfel, începând cu data de 31 octombrie, Aeroportul Internațional Sibiu trece la programul de operare a zborurilor aferent sezonului de iarnă, acesta urmând a fi valabil până în data de 26 martie 2022.

Odată cu trecerea la sezonul de iarnă 2021 – 2022, vor fi operate de asemenea primele zboruri directe de la Sibiu spre patru noi rute, anunțate de compania aeriană Ryanair în cursul acestui an:

Destinația Data lansării Zile de operare
Milano Malpensa – Italia 31.10.2021 miercuri, duminică
Bruxelles Charleroi – Belgia 01.11.2021 luni, joi
Dublin – Irlanda 01.11.2021 luni, vineri
Liverpool – Marea Britanie 01.11.2021 luni, vineri

Zborurile disponibile de la Sibiu spre cele cinci noi rute se pot rezerva pe website-ul companiei aeriene: www.ryanair.com.

Orarul integral al zborurilor, atât pentru plecările, cât și pentru sosirile pe Aeroportul Internațional Sibiu este disponibil pe www.sibiuairport.ro, în cadrul secțiunii Informații zboruri.

Rețeaua de rute oferită de Aeroportul Internațional Sibiu în sezonul de iarnă 2021-2022 conectează direct Sibiul de 17 destinații internaționale din 8 țări:

Destinații în sezonul de iarnă 2021-2022 la Aeroportul Internațional Sibiu
Compania aeriană Destinația Rezervări pe:
Austrian Airlines Viena www.austrian.com
Blue Air Stuttgart www.flyblueair.com
Lufthansa München www.lufthansa.com
Ryanair Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneția Treviso www.ryanair.com
Wizz Air Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg www.wizzair.com

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*