Trei spectacole pe zi la Delfinariul din Constanța la sfârșitul acestei săptămâni

Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Trei spectacole vor avea loc la Delfinariul din Constanța la sfârșitul acestei săptămâni față de două câte sunt programate în timpul săptămânii.

Astfel, sâmbătă și duminică reprezentațiile sunt programate de la 11.00, 13.00 şi 15.00. Un bilet pentru adulți costă 20 de lei, unul pentru elevi și studenți – 5 lei, iar copiii până la vârsta de 7 ani au acces gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*