Compania TAROM își anunţă participarea la Târgul de Turism al României

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

În perioada 15-18 Noiembie, Compania TAROM participă cu stand de prezentare propriu, la cea de-a 40-a ediţie a Târgului de Turism al României.

În cadrul acestui eveniment de anvergură în industria turismului naţional la care vor fi prezenţi peste 215 de expozanţi şi va fi vizitat de oficiali, specialişti în turism, jurnalişti şi – peste 13.470 vizitatori, Compania TAROM vă aşteaptă cu un stand amenajat în incinta Complexului Expoziţional Romexpo.

Târgul este dedicat exclusiv profesioniştilor din industrie şi reuneşte sub acelaşi acoperiş cele mai importante companii din România şi din străinătate.

„Ne regăsim în Pavilonul B2, standul B14 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo cu pachete speciale, oferte atractive pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă. Vă aşteptăm cu o tombolă surpriză! Avem şi vouchere cadou, aşa că ne rămâne doar să vă aşteptăm cu drag şi să păşim împreună într-o călătorie a destinaţiilor de vis!“, au transmis reprezentanții TAROM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*