Transfăgărășanul s-a redeschis circulației, din 1 iulie, dar numai pe timp de zi

Transfăgărășanul s-a redeschis circulației, din 1 iulie
Transfăgărășanul s-a redeschis circulației, din 1 iulie

Transfăgărășanul se deschide circulației: zecile de curbe strânse, panoramele cu munții Făgăraș și minunatele obiective turistice vor putea fi redescoperite, începând de miercuri, 1 iulie!

Circulația rutieră între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule, va fi deschisă în intervalul orar 07.00 – 21.00.

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21.00 – 07.00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să adapteze viteza la condițiile de trafic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*