Trei reprezentații pe zi la Delfinariul din Constanța

Delfinariul din Constanța. FOTO GoNEXT

Trei reprezentații pe zi au loc la Delfinariul din Constanța de la începutul lunii iulie. Până acum în timpul săptămânii delfinii puteau fi văzuți de două ori și doar în weekenduri aveau câte trei spectacole.

Astfel, Ni-Ni și Chan-Chan pot fi urmăriți de luni până duminică la orele 11, 15 și 17. Un bilet pentru adulți este 40 de lei, pentru elevi și studenți – 10 lei, iar copiii până la 7 ani au intrarea gratuită.

De asemenea, elevii, studenții și copii de peste 7 ani beneficiază de o reducere cu 75% din costul unui bilet întreg, accesul făcându-se în baza oricăror acte doveditoare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*