TAROM s-a alăturat campaniei Reader on bord, de promovare a lecturii în spații neconvenționale

TAROM s-a alăturat campaniei Reader on bord,

Reader on Board! este un proiect menit să încurajeze lectura în spații neconvenționale, atrage zilnic atenția pasagerilor care se pot bucura de o experiență frumoasă de lectură în așteptarea zborului de la Aeroportul Internațional Sibiu.

Astfel, numărul cărților ce și-au „întins” aripile și au „zburat” de pe aeroportul din Sibiu, pregătite să descopere lumea alături de cititorii lor, a crescut de la o zi la alta.

Printre susținătorii proiectului de încurajare a lecturii în spații neconvenționale Reader on Board! | Cititor la Bord! se numără și compania aeriană națională TAROM, care s-a alăturat acestui demers începând cu luna septembrie 2018.

În calitate de partener de tradiție al aeroportului din Sibiu, TAROM a îmbrățișat ideea acestui proiect, îmbogățind și completând colecția de cărți de pe rafturile amplasate în Aeroportul Internațional Sibiu cu trei titluri de volume dintr-o colecție de romane grafice ilustrate. Cele 300 de unități de bibliotecă donate de TAROM, sunt deja disponibile în zona de plecări și invită pasagerii-lectori la (re)descoperirea aventurii călătoriei și a experienței zborului.

Amprenta Companiei TAROM în susținerea proiectului Reader on Board! | Cititor la Bord! este definită de mesajul „Oriunde te poartă imaginația”, prezent pe semnele de carte ce însoțesc fiecare volum din cadrul colecției puse la dispoziția pasagerilor de către compania națională.

„Pentru că asigurarea unei experiențe de calitate pasagerilor aeroportului din Sibiu reprezintă o prioritate pentru noi, ne bucură în mod deosebit că TAROM a ales nu doar să deschidă noi orizonturi fizice, ci și să „dea” aripi imaginației călătorilor, încurajând lectura prin intermediul acestui proiect” , a precizat Marius Ioan Gîrdea, director General al Aeroportului Internațional Sibiu.

Ne dorim ca aceste cărți să zboare, să își întindă aripile și să treacă dincolo de nori. Fondul de carte oferit de TAROM colecției proiectului Reader on Board! | Cititor la Bord! reprezintă o dovadă a implicării noastre în susținerea educației prin lectură, cu atât mai mult a lecturii în spații neconvenționale, precum aeroportul sau la bordul aeronavei,”  a declarat Werner-Wilhel Wolff, Director General TAROM

„Fiecare gest de prietenie și susținere a campaniei de promovare a lecturii Reader on Board! | Cititor la Bord! confirmă însemnătatea obiectivelor noastre, dar mai ales că programul nu este dedicat lecturii, ci oamenilor care citesc și care prin gesturi simple au capacitatea să coloreze viața de zi cu zi a semenilor lor. Mulțumim Companiei Aeriene TAROM, pentru generozitate și pentru minunata colecția de romane grafice puse, de astăzi, la dispoziția cititorilor-călători!” a spus Anca Vasilescu, project manager, Biblioteca Județeană Astra Sibiu

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*