Christopher Landry se întâlnește cu cinefilii din Arad la American Independent Film Festival

Christopher Landry se întâlnește la Arad cu cinefilii prezenți la American Independent Film Festival

Christopher Landry este invitatul special al ediției locale Arad a American Independent Film Festival. Asistentul de regie de origine americană se va întâlni cu publicul arădean în data de 28 aprilie la 18:00.

Producător și asistent de regie independent, de origine americană, Christopher Landry are o carieră de peste 30 de ani în domeniul filmului, din care 20 petrecuține” ca parte a echipei de regizori a serialului „Hatfields & McCoys”. Este, de asemenea, autorul volumului „Marele ecran în epoca de aur”, o istorie a afișului românesc din film în perioada comunistă. în România. În acest timp, a colaborat la peste 100 de filme și producții de televiziune, fiind mâna dreaptă a unor regizori precum John Boorman, Alexandre Aja, Wes Craven, Kevin Reynolds sau Paul Schrader.

În 2013, Christopher a fost nominalizat de Asociația regizorilor din America/Directors’ Guild of America pentru „Realizări deosebite în domeniul filmului pentru televiziu

Programul ediției la Arad a American Independent Film Festival (27-29 aprilie, Cinema Arta) include o selecție de filme deosebite, precum „The Florida Project”, r. Sean Baker; „You Were Never Really Here”, r. Lynne Ramsay; „Menashe”, r. Joshua Z Weinstein, „Paterson”, r. Jim Jarmusch; „The Rider”, r. Chloe Zhao și „Wonderstruck”, r. Todd Haynes.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*