O aeronavă TAROM ce trebuia să decoleze spre Roma de la București a fost înlocuită în ultima clipă din cauza unei defecțiuni

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

Cursa TAROM Otopeni – Roma a decolat miercuri 19 septembrie cu o întârziere de aproximativ cinci ore. Asta după ce în urma unor verificări tehnice suplimentare pe pistă, a fost decisă înlocuirea aeronavei, înainte de decolare.

Cursa a decolat la ora 15:33 cu o întârziere de 4 ore și 55 minute.

„În urma unor verificări tehnice suplimentare s-a luat decizia schimbării aeronavei, fapt care a cauzat întârzierea. Subliniem faptul că pasagerii noștri au fost anunțați de întârziere, încă de la îndeplinirea formalităților de check-in. Mai mult decât atât, reprezentanții TAROM au protejat pasagerii la sol și le-au oferit asistență, constând în două mese, apă, sucuri și desert“, au precizat reprezentanții TAROM.

În ceea ce privește informația potrivit căreia o operatoare TAROM ar fi răspuns unui pasager într-un mod lipsit de respect este încă în verificare. Compania TAROM a precizat că va lua măsurile ce se impun, dacă această informație se confirmă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*