TAROM își liniștește clienții: Boeing 737 MAX 8 nu face parte din flota companiei

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola

Compania Națională TAROM a anunțat că niciuna dintre cele 25 de aeronave din flota operată nu este modelul Boeing 737 MAX 8.

TAROM conștientizează nevoia stringentă de informații referitoare la siguranța aeronatuică, mai ales în contextul producerii tragediei ariene din Etiopia, se arată într-un comunicat reprezentanții Companiei.

„Ne bazăm pe faptul că transferul de încredere care se produce în momentul în care orice pasager urcă la bordul unei aeronave TAROM este și va rămâne intact, inclusiv în acest context care provoacă proliferarea multor speculații și incertitudini în spațiul public. Compania TAROM este în permanență atentă la comunicările oficiale venite din partea autorităților și constructorilor de aeronave. Menținem un dialog constant cu toate părțile implicate în asigurarea siguranței zborurilor noastre“, au precizat reprezentanții TAROM.

  • Directiva EASA de a suspenda zborurile cu aparatele Boeing 737 MAX-8 și 9 nu afectează compania TAROM, pentru că nu operăm astfel de aeronave.
  • Aeronavele comandate de TAROM, tip 737 MAX 8, sunt programate de intre în construcție la finalul anului 2021. Nu dorim, sub nici o formă, să speculăm asupra unor aparate de zbor care încă nu există.
  • Așteptăm, cu interes, concluziile investigaților referitoare la tragedia din Etiopia.
  • Echipele tehnice TAROM și echipajele noastre garantează siguranța totală a zborurilor noastre.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*