Tarom introduce oferte speciale pe destinațiile Amman Beirut și Cairo

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

Compania TAROM începe anul cu o serie de oferte pentru pasionații de călătorii.

În perioada 12 – 17 Ianuarie 2024 achiziționează bilete de avion pentru călătorii între București și Amman, Beirut sau Cairo.

Tarifele biletelor de avion către aceste destinații încep de la 200 Euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în perioda 1 – 30 Iunie 2024  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la acest tarif sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*