SAGA Festival debutează vineri, 10 septembrie, pe cea mai mare scenă din România

SAGA Festival debutează vineri, 10 septembrie, pe cea mai mare scenă din România

SAGA Festival debutează vineri, 10 septembrie, într-un decor care duce cu gândul la imaginație, la transformare, care dă energie și își așteaptă publicul într-o lume vibrantă. Scena principală, Source, are 35 de metri înălțime și 100 de metri deschidere și a fost gândită ca un adevărat spectacol, ce are icosaedrul ca element central, care va prinde viață peste numai o zi. De la Source vor deriva toate celelalte scene, care fac parte dintr-un concept unic în țară.

Festivalul SAGA este bazat pe creație și artă și va fi un loc ce va reda copilăria, un loc în care participanții se pot simți din nou copii, care activează o parte din fiecare ce ajută imaginația să prindă viață și dă libertate. Aceasta se împletește cu energia, pe care o regăsim în toate scenele din festival, în conexiunea dintre oameni, dintre artiști și fani.

O mică parte din vibe-ul SAGA Festival, aici.

Peste 75 de tiruri cu echipament au sosit din Olanda și Germania și aproximativ 4.000 de oameni au lucrat zilnic pentru a realiza un festival de neuitat pentru toți cei care vor intra pe porțile Romaero pe 10 septembrie și vor petrece trei zile pline de efervescență. Peste 600 de tone de schele, 100 km de cabluri, peste 500 de boxe și 2.500 de ecrane led sunt doar câteva dintre elementele care vor pune SAGA pe harta celor mai spectaculoase festivaluri din lume.

Românii se vor distra săptămâna viitoare, alături de străini care vor veni din peste 30 de țări special pentru SAGA Festival. Împreună se vor bucura de muzica unora dintre cei mai buni artiști din lume și locali, care vor avea show-uri inedite și foarte multe surprize pe scenele inundate de lumini, efecte speciale și design-uri fabuloase. Source, Heat, Spark, Switch și toate celelalte scene speciale așteaptă să prindă viață alături de festivalieri.

Această poveste incredibilă este gata să înceapă. Toți cei care vor să fie parte din ea trebuie să se grăbească. Mai sunt foarte puține bilete și abonamente disponibile, care pot fi achiziționate de aici.

Cei care cumpără un bilet sau abonament la SAGA vor avea acces gratuit garantat și la cel mai mare solo show Armin Van Buuren, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției din București.

Accesul în festival se va face vineri și sâmbătă începând cu ora 16.00, iar duminică începând cu ora 14.00. Pentru a evita aglomerația și a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanții care au peste 18 ani și un abonament General Access își pot ridica în avans brățările. Toate detaliile sunt disponibile aici. Cei care prezintă un certificat valid de vaccinare anti COVID-19 sau dovada faptului ca au trecut prin boală vor primi, de asemenea, și brățara de verificare COVID necesară pentru a avea acces în festival.

Pentru a facilita întregul proces de verificare și a obține prețuri reduse pentru festivalieri la testele COVID, SAGA Festival a încheiat un parteneriat cu Complet Medical. Astfel, înainte de a primi brățările de festival, participanții vor trebui să:

  • prezinte un certificat digital de vaccinare anti COVID-19 (cea mai simplă modalitate de a avea acces, prin scanarea QR codului la intrarea in festival);
  • prezentarea unui test PCR negativ, realizat nu mai devreme de 9 septembrie, astfel încât să poată acoperi întreaga perioadă a festivalului, 10 – 12 septembrie. Testul PCR are o valabilitate de 72 de ore;
  • prezentarea sau realizarea unui test antigen, la intrarea în festival. Acesta are o valabilitate de 24 de ore;

Prețurile pentru testele PCR sau antigen realizate în centrele Complet Medical sunt de 200, respectiv 40 de lei.

Toți festivalierii vor trebui sa prezinte în momentul ridicării brățării de festival cartea de identitate.

Toate detaliile referitoare la acces sunt disponibile aici.

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.  Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia și Grasu XXL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*