TAROM deschide cea de-a șasea cursă internă din acest an: București – Târgu Mureș – București

Cursa TAROM. FOTO Aeroportul Timișoara
Cursa TAROM

Compania TAROM anunță deschiderea operării rutei București – Târgu Mureș începând cu data de 22 Noiembrie. Pentru început, se anunță două frecvențe săptămânale pe această nouă rută.

Dezvoltarea Companiei naţionale TAROM este direct proporțională cu extinderea portofoliului de rute.

„Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, găsim un prilej în plus de a uni regiunile istorice ale României, oferindu-le tuturor românilor oportunitatea de a călători, rapid și sigur, cu aeronavele TAROM. Târgu Mureș este a doua destinație din Transilvania deschisă de TAROM, după inaugurarea rutei București – Sibiu în 2018“, au transmis reprezentanții TAROM.

„Din punctul nostru de vedere, parteneriatul cu TAROM ofertă o nouă oportunitate de a aduce oamenii alături de cei dragi, indiferent daca sunt în țară sau străinătate. Avem convingerea că pasagerii nostri vor fi multumiți de un alt nivel al serviciilor și vor avea o poartă larg deschisă către lume”, a declarat Peti Andras, directorul Aeroportului Internațional Târgu Mureș.

“TAROM se dezvoltă într-un ritm constant și sustenabil. Dovadă stau cele 14 rute noi deschise în acest an. Compania națională își continuă misiunea începută în Centenarul României, de a uni românii de pretutindeni. Derulăm o investiție de încredere în Târgu Mureș”, a subliniat Directorul General TAROM Werner Wolff.

Program

Cursele vor fi operate în perioada 22 noiembrie-23 decembrie 2018, respectiv 06 ianuarie-28 martie 2019, după urmatorul orar:

Pentru zilele de Joi/Vineri şi Duminica/Luni

Plecare Otopeni 21:20 – Sosire Târgu Mureș 22:30 (ora locală)

Plecare Târgu Mureș 05:40 – Sosire Otopeni 06:50 (ora locală)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*