TAROM are bilete de avion la 159 euro dus – întors

Aeroportul din Constanța va fi dotat cu un sistem performant de supraveghere video. FOTO Aeroportul Mihail Kogălniceanu
Aeroportul din Constanța va fi dotat cu un sistem performant de supraveghere video. FOTO Aeroportul Mihail Kogălniceanu

În perioada 10 – 14 august, TAROM dă startul pentru al patrulea weekend consecutiv către noi destinaţii la preţuri foarte atractive.

Astfel, pentru doar 159 EUR (preţ cu toate taxele incluse) aveţi ocazia să achiziţionaţi bilete de avion între Bucuresti si Aman, Nisa, Paris, Madrid şi între Timişoara-Paris şi Cluj-Paris.

Toţi pasagerii TAROM beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord şi o experienţă de zbor plăcută şi sigură.

Perioada de călătorie este 15 Septembrie 2018 – 30 Noiembrie 2018 (data ultimului retur).

Biletele pot fi achiziţionate accesând următorul link: https://www.tarom.ro/dor-de-o-vacanta-insorita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*