În stațiunea Neptun s-a deschis singurul parc tematic de dinozauri de la malul mării

Jurasica Neptun, singurul parc tematic de dinozauri de la malul mării

Weekend-ul care s-a încheiat, Jurasica și-a deschis porțile pentru vizitatorii de toate vârstele. 42 de dinozauri au fost atracția celor care au venit să descopere lumea fabuloasă a supradimensionării. Parcul tematic are o suprafață de aproximativ două hectare și este structurat pe șase continente – America, Africa, Asia, Antarctica, Australia, Europa. Fiecare dinozaur are o poveste aparte pe care vizitatorii au ocazia să o descopere.

Intrarea în parc se face printr-un dom de mari dimensiuni care conduce către aleile șerpuite, continentele și dino-locuitorii lor, zona food cu multiple opțiuni culinare și cea de agrement.

Iubitorii de dinozauri pot să-și serbeze aniversarea într-un cadru tematic iar pasionații de povești și filme vor avea ocazia să urmărească proiecții video in viitorul apropiat. Inițiatorii acestui proiect au în plan să organizeze spectacole și concerte dedicate copiilor de toate vârstele.

Jurasica Neptun, singurul parc tematic de dinozauri de la malul mării

Pentru vizitatori a fost amenajată o parcare cu 80 de locuri disponibile iar pentru confortul tuturor, traseele din parc sunt prevăzute cu spații de odihnă. Pentru a-și aminti de mega-experiența trăită, copiii pot pleca acasă cu o amintire din magazinul cu suveniruri personalizate.

Jurasica Neptun, singurul parc tematic de dinozauri de la malul mării

Prețul unei intrări în parc este de 25 de lei pentru copii și 30 de lei pentru adulți. Copiii cu vârstă mai mică de trei ani au gratuitate. Biletele de acces pot fi procurate online sau de la intrarea în parc.

Jurasica Neptun, singurul parc tematic de dinozauri de la malul mării

Parcul tematic Jurasica este amplasat în stațiunea Neptun, în imediata apropiere a Parcului Aventura, și are un program de funcționare zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 11.00 – 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*