TAROM a transportat pasagerul cu numărul 3 milioane către Cluj, stabilind astfel un maxim istoric pentru Aeroportul Internațional din inima Transilvaniei

Nicoleta Ababei, pasagerul TAROM cu numărul 3 milioane către Cluj .FOTO Tarom

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române, TAROM, a purtat în cea de-a 1117- a cursă internă la Cluj-Napoca pasagerul cu numărul 3 milioane care punctează maximul istoric înregistrat de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj – Napoca, de la deschidere acestuia.

Nicoleta Ababei, tânăr artist care se exprimă prin tehnica colajelor, a ales cursa TAROM pentru că nu are întârzieri și este plăcut zborul.

„De câte ori zbor și iau bilete la TAROM știu clar că nu am suprize neplăcute cu întârzierile și sigur e confortabil. Sunt și mamă, și artist și, pentru mine, e esențial și să am posibilitatea de a mă dedica hobby-ului meu, dar să și ajung acasă la timp, unde sunt așteptată de fiica mea. Este o super supriză ce mi s-a întâmplat astăzi și, dacă tot am aflat că voi primi și un premiu de la TAROM, mi-am dorit să le întorc cadoul cu un colaj personalizat din materiale print care marchează istoria companiei, cu atât mai mult cu cât în 2024 înțeleg că vor împlini 70 de ani de istorie și tradiție aviatică”, a declarat Nicoleta Ababei.

Pasagerul cu numărul 3 milioane al aeroportului a primit cadou bilete de călătorie dus-întors pentru două persoane, valabile la orice cursă TAROM externa sau interna.

Nicoleta Ababei este anul acesta parte din rândul celor 1.997.000 de pasageri ai TAROM (la 24 noiembrie) care apelează cu încredere la operatorul de transport național al României.

Un sfert din cursele interne operate de TAROM ajung la Cluj

 TAROM, cu mai bine de 60 de ani de operare a cursei interne București – Cluj-Napoca, marchează aniversarea partenerului său, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj – Napoca, și anunță că, pentru aceasta destinație tot mai aleasă de pasagerii români și internaționali, va suplimenta cu 10% numărul curselor de Cluj, în 2024.

 „În intervalul ianuarie-octombrie 2023 am operat 10.546 de curse regulate, din care 4.307 curse interne, Clujul având un procent de 24% dintre acestea. Din totalul pasagerilor acestui an, înregistrați la final de octombrie a.c., respectiv 1.997.000, 624.256 au fost pe curse interne, dintre care 185.643 au ajuns pe acest aeroport” comunică Narcis Obeadă, directorul comercial al TAROM, prezent la Cluj.

Acesta a mai adăugat că, pe fundalul operațiunilor de restructurare ale companiei, strategia pentru 2024 este extrem de importantă pentru activitatea companiei și că obiectivele comerciale pentru anul viitor vor fi comunicate curând.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*