AnimaWings continuă seria de lansări prin adăugarea zborurilor către Stockholm, începând cu toamna acestui an

Aeronavă AnimaWings. FOTO Premium PR

AnimaWings, companie 100% românească deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel – fondatorii Christian Tour, îşi continuă expansiunea prin inaugurarea unei noi rute internaţionale în portofoliul său, București – Stockholm.

Zborurile sunt disponibile începând de astăzi la vânzare, pe site-ul www.animawings.com şi în reţeaua partenerilor săi, iar operarea efectivă va începe de la 1 octombrie 2024. Cursa București – Stockholm va fi o rută regulată, cu o frecvență săptămânală de 3 zboruri, iar aeronavele vor ateriza pe aeroportul Stockholm Arlanda.

AnimaWings continuă să își extindă rețeaua de destinații, oferind pasagerilor oportunități noi și inedite de a descoperi lumea. Stockholm se adaugă celor cinci noi destinații anunțate de compania aeriană săptămânile trecute – Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Paris (Charles de Gaulle) şi Larnaca. Interesul crescut pentru anumite rute a determinat compania să crească operarea la 9 frecvenţe săptămânale pentru Cluj Napoca începând cu toamna acestui an. În perioada următoare, AnimaWings va continua să introducă destinații noi odată cu lansarea programului de iarnă.

Marius Pandel, acționar Animawings, a declarat: „Suntem extrem de încântați să anunțăm această nouă rută regulată către Stockholm, o destinație deosebit de atractivă atât pentru călătoriile de afaceri, cât și pentru cele de agrement. Extinderea rapidă a rețelei noastre de zboruri demonstrează angajamentul nostru continuu de a oferi mai multe opțiuni de călătorie și de a răspunde nevoilor diverse ale clienților noștri.”

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronave noi, Airbus 220-300, achiziționate de compania aeriană chiar în acest an. Costul biletelor pe această rută începe de la 73,74 EUR (ARN-OTP), respectiv 81,3 EUR (OTP-ARN), cu toate taxele incluse.

”După achiziția integrală a companiei AnimaWings, ne urmărim ambiția de a deveni cea mai importantă companie aeriană românească, punând la dispoziția clienților noștri rute interne și internaționale pe care și le doreau de multă vreme și oferindu-le zboruri confortabile, la prețuri accesibile, cu aeronave de ultimă generație”, a mai completat Marius Pandel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*