Tarifele de parcare au fost suspendate în majoritatea stațiunilor din sudul litoralului, cu excepția unor locații-cheie

Statiunea Saturn. FOTO: Primăria Mangalia

Consilierii locali din Mangalia, reuniți în cursul zilei de joi, 29 iunie, într-o ședință ordinară, au adoptat proiectul de hotărâre care vizează, pentru al doilea an consecutiv, suspendarea plății tarifului de parcare în oraș și stațiunile turistice Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter și Neptun-Olimp, cu excepția anumitor zone.

Conform noului act administrativ, turiștii care aleg ca destinație de vacanță Mangalia și stațiunile arondate vor plăti taxa de parcare, pe perioada actualului sezon estival, doar în următoarele locații: „Portul Turistic”, „Cordonul Saturn-Venus” și zona „La Steaguri”.

În aceste zone, tariful va fi de trei lei/ oră pentru parcările din Mangalia și de cinci lei/ oră pentru cele din stațiuni, tarifele pe zi fiind de 15 lei pentru locurile de parcare din oraș și de 20 de lei pentru parcarea în stațiunile din sudul litoralului.

Primarul Radu Cristian a explicat că această măsură are scopul de a atrage un număr cât mai mare de turiști în stațiunile din sud, menținând în același timp ordinea și evitând supraaglomerarea și ambuteiajele în zonele sensibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*