TAROM a inaugurat cea mai nouă platformă pentru aeronave a Aeroportului Internațional Henri Coandă

Ceremonia a fost marcată de un spectacol impresionant, cu tunurile de apă salutând momentul inaugural. FOTO: TAROM

Aeroportul Internațional Henri Coandă din București a sărbătorit cu fast inaugurarea celei mai noi platforme de parcare a aeronavelor, printr-un eveniment special ce a avut loc în prezența unei aeronave Boeing 737-800 a companiei TAROM.

Ceremonia a fost marcată de un spectacol impresionant, cu tunurile de apă salutând momentul inaugural, un gest simbolic respectat tradițional în industria aviatică și prezent în aeroporturi din întreaga lume.

Echipa TAROM a fost entuziasmată de acest moment deosebit și aeronava lor a aterizat pe aeroportul Henri Coandă la orele 15.50, după un zbor de la Paris, capitala Franței. Pasagerii de la bordul zborului au avut privilegiul de a fi martorii acestui moment unic, în timp ce aeronava trecea prin poarta de apă, oferindu-le o experiență memorabilă.

„Cu amintirile plăcute ale fiecărui moment special pe care l-am sărbătorit împreună cu prietenii noștri de la Aeroportul Internațional Henri Coandă, ne onorează să inaugurăm încă o platformă nouă pusă la dispoziția companiilor aeriene de către AIHCB. Suntem siguri că a fost un moment inedit inclusiv pentru pasagerii TAROM care se aflau la bordul aeronavei în momentul trecerii prin poarta de apă”, au declarat reprezentanții echipei TAROM.

Noua platformă pentru aeronave va îmbunătăți semnificativ eficiența și capacitatea de gestionare a traficului aerian la Aeroportul Henri Coandă, consolidând astfel poziția acestui important hub aerian în Europa. Cu investiții și inovații continue, Aeroportul Internațional Henri Coandă rămâne un punct de referință în domeniul aviației și se pregătește să ofere servicii de calitate superioară pasagerilor și companiilor aeriene partenere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*