Ofertă de transport de la FlixBus: Călătorește în 5 orașe din Europa cu doar 99 de euro

FlixBus lanseaza InterFlix. FOTO FlixBus
FlixBus lanseaza InterFlix. FOTO FlixBus

Vara este în toi și nu te-ai decis încă unde să îți petreci concediul? Ei bine, nu este nevoie să îți golești contul pentru a avea parte de o vacanță de vis. Există variante pentru toate bugetele, dar și mijloace de transport alternative care îți pot reduce cheltuielile. Chiar și în cazul rezervărilor pe ultima sută de metri! Cu biletul InterFlix te poți bucura de un adevărat tur al mai multor orașe europene cu doar 99 de euro.

FlixBus oferă biletul InterFlix în valoare de 99 de euro care îți permite să vizitezi 5 orașe europene. Biletul este valabil timp de 3 luni și este o soluție excelentă pentru cei care călătoresc prin Europa. Biletul poate fi achiziționat de pe site-ul interflix.flixbus.com. Voucherele InterFlix pot fi folosite pe rute directe între două orașe, ce pot fi rezervate prin intrmediul site-ului FlixBus și prin aplicația de mobil.

Dacă ai nevoie de puțină inspirație în alegere destinațiilor, FlixBus îți oferă câteva idei pentru o vacanță accesibilă!

Budapesta

Capitala Ungariei este un punct de plecare excelent pentru a-ți începe vacanța de vară. Bucură-te de atracțiile turistice și de arhitectura orașului cu o croazieră pe Dunăre. Nu uita să îți rezervi un tur al clădirii Parlamentului, una dintre cele mai impresionante clădiri din lume. Pentru a completa o zi perfectă încearcă una dintre celebrele băi termale din Budapesta, cum ar fi Gellert sau Széchenyi. Un eveniment de neratat în luna august? Festivalul Sziget, unul dintre cele mai titrate festivaluri open-air din Europa!

Zadar

Dalmația este una dintre cele mai frumoase zone de coastă ale Europei, iar Zadar impresionează prin frumusețea priveliștilor și a plajelor. Mai mult, regizorul Alfred Hitchcock considera că aici te poți bucura de cel mai frumos apus din lume. Vara este cel mai potrivit moment pentru a le descoperi! Alte atracții de neratat? Un dancefloor alimentat de panouri de sticlă fotovoltaice care captează energia solară în timpul zilei, dar și o orgă marină, în care muzica este mereu alta, influențată de puterea și de frecvența valurilor.

Zagreb

Una dintre cele mai tinere capitale ale Europei, Zagreb, te va cuceri prin atmosferă cosmopolită. Plimbă-te pe străduțele pietruite și înguste, admiră locurile încărcate de istorie și nu rata muzeele. O experiență altă inedită? Muzeul Relațiilor Destrămate! Pentru o experiență completă în capitala Croației încearcă o plimbare cu funicularul. Vei vedea orașul într-o cu totul altă lumină! Explorează cafenele, restaurantele și galeriile de artă de pe celebra stradă Tkalciceva, un mod perfect de a încheia ziua.

Viena

Capitala Austriei te întâmpină cu o multitudine de atracții touristice de neratat. Fie că vizitezi palate, muzee sau parcul de distracții Prater, un lucru este sigur: nu vei avea timp să te plictisești! Ce nu ar trebuie să lipsească de pe lista ta? Simbolul orașului – Palatul Schonbrunn, Catedrala Sfântul Ștefan, Palatul Belvedere și Hofburg. Cartierul Muzeelor și Opera de Stat îți vor dezvălui o altă latură impresionantă a orașului!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei – turism (săptămâna 27 iulie-2 august) - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*