Bursa și Forumul de Turism Balnear au loc la Covasna în a doua jumătate a lunii septembrie

Relaxare la Saună. FOTO zerocool
Relaxare la Saună. FOTO zerocool

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) a pregătit pentru perioada 19 – 22 septembrie 2018 cea de-a XlV-a ediție a Bursei și Forumului de Turism Balnear.

La eveniment vor lua parte specialiști de renume din țară și din străinătate, care vor prezenta informații pe teme de actualitate în domeniu.

Sunt așteptați să participe deținătorii de spații pentru turismul balnear, agenții de turism, producători, distribuitori de produse și echipamente destinate sectorului de turism balnear și spa, cercetători, reprezentanți ai mediului academic și ai presei. Programul cuprinde și momente interesante de relaxare și socializare.

Sosirea invitaților are loc pe 19 septembrie, iar programul pentru cele două zile de Forum și Bursă este:

Joi, 20 septembrie

ora 9.30-12.00 – deschidere oficială a evenimentului cu participarea personalităților invitate
ora 12.00 – deschidere Bursa (zona expozitională)
ora 13.30 – dejun
ora 14.30 – 18.00 – lucrările Forumului
ora 19.30 – cină

Vineri, 21 septembrie

ora 9.30 – 13.00 – continuarea lucrărilor Forum-ului și prezentări la standuri
ora 13.30 – 14.30 – dejun
ora 15.00 – 18.30 – vizită împrejurimi
ora 19.30 – cină

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*