Petrecere mare la Timișoara de zilele orașului

Zilele Timișoarei

“Ziua Timișoarei” va fi marcată în acest an prin 3 zile de concerte de muzică ușoară, blues, jazz, competiții sportive, precum și crosul nocturn al Timișoarei.

3 August, a devenit “Ziua Timișoarei” prin Horărârea de Consiliu Local din anul 1999. Prin această hotărâre, se marchează ca zi a oraşului, momentul intrării trupelor româneşti în Timişoara, la data de 3 august 1919 şi instaurarea administraţiei româneşti.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19:30, în Piaţa Victoriei. Vineri vor fi pe scenă Lidia Buble, Alex Velea, Antonia, Connect-R; sâmbătă, Horia Brenciu & HB Orchestra, Vama, Phoenix şi The Weekend Bandits, iar duminică este programat tradiţionalul Festival Blues pentru Timişoara, cu Axis, Bega Blues Band & Sanat Deliorman din Turcia şi Petting Blues Band din Serbia.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*