TAROM a anunțat că suspendă toate cursele interne și cele către Franța și Germania

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

TAROM a anunțat că în urma noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu COVID – 19 la nivelul companiei s-au luat o serie de măsuri. Acestea prevăr suspendarea mai multor curse interne și internaționale.

Toți pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrala a biletelor/tronsoanelor neutilizate.

Astfel:

  • începând cu data de 25 martie ora 12.00 (ora aterizării), s-a suspendat operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.
  • începând cu data de 26 martie se suspendă operarea în Franța și Germania, pentru cel puțin 14 zile.

Pentru efectuarea modificărilor, pasagerii afectați de aceste decizii sunt rugați să contacteze agentul emitent sau orice agenție TAROM.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Va mulțumim pentru înțelegere“, au transmis reprezentanții TAROM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*