#CONCURS Câștigă 3 invitații pentru toată familia la Eforie Aqua Park. GoNEXT te invită la bălăceală!

Eforie Aqua Park
Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este atracția sudului litoralului și în acest sezon. Portalul GoNEXT îți oferă posibilitatea să petreci o zi de neuitat printre piscine, toboganele cu apă, animatori și invitați speciali.

Punem la bătaie 3 invitații a câte 4 persoane pentru Eforie Aqua Park.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GoNextRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 8 august.

Puritatea apei, supravegherea copiilor şi calitatea serviciilor sunt zilnic în atenţia angajaţilor Eforie Aqua Park. În aceste condiţii, turiştii îşi pot petrece vacanţa în maximă siguranţă. 

Parcul acvatic poate garanta pentru calitatea apei. Apa din piscine şi tobogane este purificată în fiecare oră cu ajutorul unui sistem computerizat performant de filtrare, de calitate germană. Părinţii nu au de ce să îşi facă griji dacă micuţii refuza să iasă din bazine o zi întreagă. Pe lângă o apă curată, aceştia au parte şi de toată supravegherea necesară. Eforie Aqua Park ştie cât de importantă este siguranţa copiilor. Salvamarii sunt poziţionaţi lângă tobogane, atât la urcare, cât şi la coborâre, iar pe marginea piscinei există numeroşi salvamari  ce supraveghează întreaga suprafaţă a bazinului. Părinţii se pot relaxa printre palmieri, la unul dintre cele şapte baruri tematice, alături de un cocktail cu specific exotic. 

Amintim că printre dotările Eforie Aqua Park se numără nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de şezlonguri şi baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*