Târgul de Turism “Vacanța”, programat la Constanța pentru 22 – 25 martie 2018

Târgul de Turism "Vacanța" de la Constanța are loc în luna martie 2018
Târgul de Turism "Vacanța" de la Constanța are loc în luna martie 2018

Cea de-a XI-a a Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța 2018 se va desfășura în perioada 22 – 25 martie 2018 la Pavilionul Expozițional Constanța. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).

Succesul ediţiilor anterioare, la care au fost prezenţi cei importanţi tur-operatori din România şi Bulgaria, destinaţii turistice din România, centre SPA, companii aeriene, complexuri hoteliere de renume, a trezit interesul constănţenilor pentru acest eveniment şi a impus lansarea Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa, ediţia martie 2018.

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2018 se adresează publicului larg constănțean, care a demonstrat, permanent, dorința de a  călători în țară și peste hotare, dar și dinamism, în cautarea unor destinații turistice originale.

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru expozanţi, care includ  tarife speciale, de tip First Booking, Early Booking, oferite cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre ale CCINA Constanţa şi ANAT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tur-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate, care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri etc.), oferte pentru vacanţele verii 2018, în cadrul unui eveniment binemeritat şi aşteptat!

Ca noutate, dorim să vă facem cunoscut faptul că Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2018 va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Pavilionului Expoziţional,  vor mai avea loc : Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018 și Târgul de Mobilă 2018, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018 și Târgul de Mobilă 2018, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2018 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul partenerilor mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă și, nu în ultimul rând, panotaje outdoor.

Pentru relații suplimentare și înscrieri, puteți contacta CCINA Constanța la telefon: 0241-619854/244, e-mail: mihaela.lazareanu@ccina.ro. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*