Corina Martin de la Mistral Tours candidează pentru președinția Regiunii ANAT Sud-Est

Corina Martin în rolul zeiței Tomiris, la Festivalul Antic Tomis. FOTO Adrian Boioglu
Corina Martin în rolul zeiței Tomiris, la Festivalul Antic Tomis. FOTO Adrian Boioglu

Corina Martin este cunoscută pe litoral ca fiind omul care a condus “Asociația Litoral Delta Dunării”. În prezent, ea este Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Martin și-a depus recent candidatura pentru funcția de Președinte ANAT Sud-Est. Ea a mai deținut această funcție între 2005 – 2007 și 2007 – 2009. Ulterior, a avut două mandate ca președinte ANAT, din 2009 până în anul 2013.

“Am ajuns la cel mai mare numar de membri ANAT din multi ani la rand si, alaturi de colegii mei din Consiliul Director ANAT, am implementat, am organizat si am condus Campanii precum “ Alege agentia de turism – Calatoreste cu ANAT”, “ Inscrieri Timpurii”, ‘ Zile gratuite de vacanta”, primele Targuri independente ANAT, ca apoi sa revenim in conditiile noastre la Romexpo, campanii consolidate de prezenta in massmedia, pentru a explica si a consolida rolul consultantului de calatorie ( agentul de turism ) si al agentiilor de turism, am organizat si derulat primele intalniri ale conducerii ANAT cu toti membrii din tara, acasa la ei ( Caravana ANAT), am infiintat Asociatia Litoral-Delta Dunarii si alte asemenea  Asociatii in tara, consolidand si unind operatorii privati din turism ( intre care agentiile de turism si hotelurile) cu autoritatile locale, aeroporturi, Camere de Comert, Universitati etc.

Am infiintat Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, ce reuneste in prezent 16 asemenea Asociatii de Promovare judetene si pe care o conduc si in prezent, am exclus fara retinere si de indata orice membru ANAT care a incalcat Statutul si Codul nostru de Etica, sau care a generat probleme in piata si/sau in opinia publica, am construit o imagine dinamica si activa pentru “agentia de turism” si pentru ANAT – ca si organizatie cu membri care au afaceri serioase si responsabile in turismul din Romania, am consolidat Parteneriate cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Ministerul Turismului ( ANT), Ministerul Educatiei, M.A.E si Politia Romana, Ambasade, alte organizatii si institutii, am mediat intotdeauna intre interesele agentiilor mici si medii si cele ale marilor turoperatori, pentru a ma asigura ca reprezint cu credinta si cu onestitate si obiectivitate pe toti membrii ANAT”, a declarat Corina Martin.

În declarația sa de motivare a noii candidaturi, Corina Martin vorbește despre ideea unei echipe unite și de o comunicare mai bună.

“Am cumpanit bine situatia ANAT la acest moment, imaginea noastra ca agentii de turism in Romania si in Europa, relatia cu hotelierii, operatorii de atractii turistice, ghizii de turism, institutiile si autoritatile si partenerii locali din activitatea noastra, am analizat mult daca pot si daca voi reusi sa ma implic din nou in activitatea ANAT, stiind ca nu intru niciodata intr-o echipa altfel decat daruind total din timpul, resursele si experienta si expertiza pe care le-am acumulat.. Nu am mai candidat la conducerea ANAT Sud Est, de 11 ani . Am decis sa o fac acum. Cu responsabilitate si deplin constienta de volumul de munca si eforturi pe care le voi dedica acestei misiuni, am decis sa imi asum perioada 2018- 2020 la conducerea ANAT Sud Est, pentru a reprezenta cei 38 de membri ai regiunii noastre din judetele Constanta, Galati, Vrancea, Buzau, Braila si Tulcea”, spune Martin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*