Târgul de Turism Vacanta din Constanța începe pe 28 martie

Pavilionul Expozițional Constanța

Târgul de Turism „Vacanța“ Constanța, se desfășoară între 28 – 31 martie și se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber. Acesta este organizat de către Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) și Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru expozanţi, care includ tariful special de tip Early Booking, conturat cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa şi ANAT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri), oferte pentru vacanţele verii 2019.

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2019 va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Pavilionului Expoziţional, vor mai avea loc : Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2019 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

„Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul partenerilor mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă și, nu în ultimul rând, panotaje outdoor“, au transmis organizatorii.

Tarife:

  • Tarife participanți membri CCINA Constanta și ANAT cu cotizația achitată la zi:
  • Tarif de înscriere / stand: 500 lei/firma + TVA
    Chirie spaţiu amenajat (stand minim 6 mp): 160 lei / mp + TVA
  • Tarife alte categorii de participanți:
    • Tarif de înscriere /stand: 600 lei/firma + TVA
    • Chirie spațiu amenajat (stand minim 6 mp): 190 lei/mp +TVA

Reduceri:

Early Booking – se acordă reducere de 10% din tariful de inchiriere / mp în condiţiile în care înscrierea şi plata integrală se va face până la data de 18.01.2019. IMPORTANT: În cazul în care plata nu se va face integral până la data mai sus menționată, se va pierde reducerea de Early Booking.

Tarifele sunt valabile pentru întreaga perioadă a expoziţiei şi includ: paza, curăţenia generală în spaţiile comune. Stand standard construit (minim 6 m2) inclusiv chiria spaţiului: pereti pe contur (h 0,66 m x 0,97 m dintre care 1 panou de h 1,8 m x1m ) cu excepţia laturilor libere, inscripţionarea numelui firmei,1 priză monofazică, 1 masa şi 2 scaune,1 coş gunoi, Internet wireless gratuit;înscrierea gratuită în catalogul expoziţiei a detaliilor transmise de participant.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*